Jessie J rohkeana musiikkivideolla – alastomana leopardimaalissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Jessie J on nähty viime aikoina kaljupäisenä, sillä hän ajeli päänsä hyväntekeväisyystempauksen takia. Neito ikuistettiin vastikään tanssistudiolla Flashdance-elokuvan hengessä sensuellissa asukokonaisuudessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt 25-vuotias Jessie J nähdään Wild-kappaleen musiikkivideolla vähissä pukeissa. Hän on pukeutunut mustaan ausvaatekokonaisuuteen, mutta laulajatarta kuvataan myös alastomana leopardikuvioisessa ihomaalissa. Emil Navan ohjaamalla musiikkipätkällä räppäävät mukana Big Sean ja Dizzee Rascal.

Jessie J, oikealta nimeltään Jessica Cornish, teki ennen läpimurtoaan hittikappaleita lukuisille eturivin muusikoille. Laulajatar kirjoitti biisejä muun muassa Chris Brownille ja Miley Cyrukselle. Hänet kiinnitettiin taannoin Britannian The Voice -laulukilpailun tuomaristoon. Jessie J:n tunnetuimpia kappaleita ovat Domino, Do It Like A Dude, Price Tag ja Nobody’s Perfect.