Tulisa, et sitten lyhyempää mekkoa löytänyt? Pikkumekko vesirajassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian X Factor -kisan tuomaristosta potkut saanut laulajatar Tulisa Contostavlos joutui taannoin ison luokan ongelmiin jäätyään toimittajalle kiinni huumekauppojen hieromisesta. Sittemmin julkkisnaisella ei ole enää mennyt kovinkaan hyvin.

24-vuotias julkkistähti on nyt kuvattu juhlimassa Britannian Essexissä yhdessä ystäviensä kanssa. Paparazzit kuvasivat Tulisan hänen suunnatessaan Mojoe-klubille erittäin lyhyessä mekossa.

Tulisa Contostavlos kertoi The Sun -julkaisun toimittajalle voivansa toimittaa huumeita, koska eräs hänen parhaimmista ystävistään on kokaiinidiileri. Ystäväpiiri käytti naisen mukaan huumeista omia nimityksiä, ja kutsuu niitä makeisiksi. Neitokainen kertoi salaa nauhotetussa keskustelussa, ettei käytä itse aineita.