Adele pelkää – massiiviset turvatoimet sekopäiden varalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulajatähti Adele on viime aikoina keskittynyt elämässään perheasioihin. Neitokainen asuu parhaillaan Länsi-Lontoossa kumppaninsa Simon Koneckin ja kahdeksan kuukauden ikäisen Angelo-vauvan kanssa.

Kotikeskeisen elämäntyylinsä ansiosta laulajatar haluaa myös panostaa asuntonsa turvallisuuteen. Julkisuuden henkilönä Adele on tottunut jatkuvaan huomioon, ja osa tähtien faneista on tunnetusti häiriintyneitä. Kaiken varoiksi kultakurkku asennutti asuntoon luodinkestävät ikkunat.

– Hän muutti sisään pari kuukautta sitten. Hän on uudistanut koko paikan ja asentanut jopa luodinkestävät ikkunat. Asunnossa on neljä makuuhuonetta, kertoi sisäpiirin lähde Daily Mail -sivustolle.

Mittavasta omaisuudestaan huolimatta Adele on myöntänyt ostelevansa kotiinsa tavaroita alennuksesta esimerkiksi kirpputoreilta. Uudesta asunnostakin löytyy halpahintaisia huonekaluja. Neito käytti sisustaessaan aikaa shoppailemiseen ja otti projektista kaiken irti.