Claudia Jordanin bikinit pettivät – paparazzi paikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen radio- ja televisiotähti Claudia Jordan on suomalaisille vielä tuntematon kaunotar, vaikka hänet on nähty vuosien varrella lukuisissa televisiosarjoissa. Rapakon takana Jordan on tehnyt kuluvan vuoden aikana kovaa nousua viihdemarkkinoilla.

Parhaillaan Claudia Jordan lomailee Miami Beachilla yhdessä julkkisystäviensä kanssa. Tänään hänellä sattui nolo tilanne, kun bikinien yläosa petti nolosti väärällä hetkellä. Paparazzi sattui olemaan kuvausvalmiina, mutta ehti silti mukaan tilanteeseen vasta pari sekuntia myöhässä. Silloin Claudia jo naureskeli kuvaajalle.

40-vuotias amerikkalainen televisiotähti Claudia Jordan teki aikoinaan läpimurtonsa Deal or No Deal -ohjelmassa, mutta hänet on sittemmin nähty lukuisissa televisiosarjoissa ja -kilpailuissa. Julkisuutta tuli myös, kun kaunotar voitti Miss Rhode Island Teen USA -missikilpailun vuonna 1990 ja edusti aluetta myöhemmin kansallisessa missikilpailussa. Miss USA -kilpailussa hän sijoittui vuonna 1997 kymmenenneksi. Nykyisin Claudia muistetaan parhaiten Diili-ohjelman amerikkalaisversion kilpailijana, sillä hän on osallistunut ohjelmaan jo kahdesti.