Kimin synnytys kuvattiin videolle – Kanyen kielto kuuroille korville

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien realitysarjastakin tuttua klaania kohtasi taannoin iloinen perhetapahtuma. Perheen tunnetuin jäsen Kim synnytti terveen tyttövauvan. Lapsen isä Kanye West oli läsnä synnytyssalissa koko synnytyksen ajan.

Rikkaat Kardashianit -realitysarjan kuvausryhmä seuraa perhettä lähes minne ikinä he menevätkin. Kamerat olivat läsnä myös Kimin saapuessa synnytyslääkärille synnytyspolttojen alettua. Kanye kuitenkin käski kuvausryhmän pois sairaalasta heti saavuttuaan itse paikalle.

RadarOnline.com-verkkosivuston mukaan Kimin managerinakin toimiva äiti, Kris toi kuitenkin videokameran mukaan synnytyshuoneeseen. Hänen kerrotaan kuvanneen osan synnytyksestä Kanyen luvalla perheen yksityiseen käyttöön.

Kim Kardashianin ja Kanye Westin kerrottiin aiemmin varautuneen lapsensa syntymään suuren setelitukon avulla. Pariskunnan huhuttiin törsäävän esikoislapsensa synnytykseen eri laskelmien mukaan jopa kuusinumeroisen summan, johon sisältyy synnytyslaitoksen luksushuone, Kimin vaatteet, ammattikuvaajan palkkaaminen, sairaalaan tilatut luksusruoat ja synnytyshuoneen kukkakoristeet sekä Kanyen Kimille hankkima lahja.