Tältä Axl Rose näyttää nyt – Guns N’ Roses tähteä ei ole tunnistaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikoinaan hurjaa menestystä niittänyt Guns N’ Roses -yhtye jatkaa edelleen uraansa, vaikka yhtye on nykyään enää lähinnä pelkkä varjo 1980 ja 1990-lukujen suosituimpiin kuuluneesta bändistä. Alkuperäisestä kokoonpanosta yhtyeessä on mukana ainoastaan keulahahmo Axl Rose.

Axl Rose lukeutui aikansa seksisymboleihin, mutta vuodet eivät ole kohdelleet rokkaria järin hyvin. 51-vuotias tähti kuvattiin taannoin shoppailemassa New Yorkin SoHossa järjestetyissä pihamyyjäisissä. Kepin kanssa kävelevää, harmaaseen paitaan ja farkkuihin pukeutunutta rokkaria on tuskin tunnistaa tuoreista otoksista.

Indianassa varttunut Axl Rose on seurustellut lukuisten kaunotarten, kuten Gina Silerin ja Erin Everlyn kanssa. Rokkari muun muuassa kirjoitti Sweet Child o Mine –kappaleensa taannoiselle mallityttöystävälleen Erinille. Vuonna 1991 alkanut Rosen myrskyisä parisuhde huippumalli Stephanie Seymorin kanssa sai aikanaan rutkasti palstatilaa. 26 vuoden ikäisenä Axl Rosella todettiin kaksisuuntainen mielialahäiriö.