Harry Styles soolouralle? Ensimmäinen kappale päätyi jo nettiin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lukuisat One Direction -fanit ympäri maailmaa ovat nyt kohdanneet sydämentykytyksiä, sillä yhtyeen jäsen Harry Styles on julkaissut ensimmäisen itse tekemänsä kappaleen. Yhteistyössä Sam McCarthyn kanssa tehty kappale on nimeltään Don’t Let Me Go.

Uutuuskappale on saanut monet fanit huolestumaan yhtyeen jatkosta. Yhtyeen edustaja on kuitenkin kertonut The Sun -lehdelle, ettei suosikkiyhtye ole hajoamassa. Kyseessä on vuoden vanha kappale, joka toimi demona mahdollista One Direction -levyä varten.

Fanit saavat siis huokaista helpotuksesta, ja yhtye jatkaa kokoonpanollaan kohti ensi vuoden maailmankiertuetta ja kolmatta albumia. Stylesin kappaleesta on julkaistu YouTubessa lukemattomia versioita, joita levy-yhtiö pyrkii parhaillaan poistamaan mahdollisimman nopeasti verkosta.

One Direction on muun muassa ensimmäinen brittibändi, joka on noussut Yhdysvalloissa kahdella ensimmäisellä albumillaan suoraan listaykköseksi. Kakkosalbumi Take Me Home ylitti viikossa miljoonan myynnin rajan ja se nousi ykköseksi 37 maassa. Suomessa One Direction on myynyt Take Me Home –albumilla platinaa eli yli 20.000 kappaletta.