Osaisitko paistaa dinosauruslettuja? Tässä hieman tavoitetta kesään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Uutisoimme taannoin miehestä, joka on kehitellyt pannulla paistetuille letuille hauskoja kuvioita. Nyt samainen mies pääsee lättyineen uudestaan jutun aiheeksi, sillä nyt hänen pannullaan on valmistunut upeita dinosauruksen muotoisia räiskäleitä.

Kuva: Saipancakes.com
Kuva: Saipancakes.com

Tällä hetkellä koti-isänä päiviänsä viettävä, mutta aiemmin kuvittajana ja matematiikan opettajana työskennellyt Nathan Shields on kehitellyt letuille hieman poikkeuksellisia kuvioita, sillä hän tekee taikinasta lähes mitä vain. Lopulta kuvioita alkoi tulla niin paljon, että Shields perusti kuvilleen oman verkkosivuston osoitteeseen Saipancakes.com. Nyt mainetta niittävät miehen dinosaurusaiheiset aamupannarit.

Nathanin paistamat letut vaativat kärsivällisyyttä. Mies on paljastanut paistometodejaan myös taannoisella YouTube-videolla. Suomessakin monissa perheissä paistetaan joskus jopa viikoittain koko perheen voimin lettuja. Niitä nautitaan yleensä hillon kera.