Suomalaisravintolan mainos naurattaa: ”Parhaat pe**eet meiltä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintola-alalla nähdään aika ajoin hyvinkin luovia mainosratkaisuja, jotka ovat useimmiten kalliiden mainostoimistojen sijaan ravintoloitsijoiden oman ajatusriihen tulosta. Parhaan tuloksen mainoksella saa, kun mainospaikka osuu yksiin mainoksen sisällön kanssa.

Mouhijärvellä sijaitseva Pub Nostalgia tarjoilee juomien lisäksi alueen maittavimmat pizzat, ja nyt se on ryhtynyt mainostamaan keskimääräistä osuvammin. Ravintolan Facebook-sivuilla julkaistiin nimittäin valokuva kuvitteellisesta työasusta, jossa takapuolen kohdalla luki teksti: ”Parhaat perseet meiltä”.

Kuva: Facebook, Pub Nostalgia
Kuva: Facebook, Pub Nostalgia

Kuva lähti yllättäen leviämään nopeasti sosiaalisessa mediassa ja sen saaman suuren suosion ansiosta ravintola on nyt päättänyt toteuttaa kuvassa nähtävän työasun.

– Nyt kun suosio on näin kova, LUPAAN KAUTTA KIVEN JA KANNON että paidat viedään pikimmiten painoon ja ne tulevat myyntiin PUB NOSTALGIAAN, ravintolan Facebook-sivuilla luvataan.