Hämähäkki iski TV-kameraan – säätyttö pakeni kauhuissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suorissa televisiolähetyksissä on aina oma riskinsä, ja siksi esimerkiksi joihinkin live-taltiointina lähetettäviin urheilutapahtumiin ja gaaloihin on otettu käyttöön niin sanottu turva-aika, eli tarkoituksella luotu viive, jotta lähetys pystytään leikkaamaan poikki tarpeen vaatiessa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Uutisten lukijat ja säätiedottajat joutuvat kuitenkin selviytymään tehtävästään reaaliaikaisesti, ja heidän tekemät mokat nousevat usein YouTube-hiteiksi. Nyt GlobalBCTV-televisiokanavan Kristi Gordon -niminen meteorologi joutuu tiukan paikan eteen, kun maiseman päälle hänen sääkartoilleen ilmestyi suurikokoinen hämähäkki.

Gordon pelästyy kameran linssissä roikkuvaa hämähäkkiä toden teolla, ja vaikka hän tietääkin, että hämähäkki on ihan jossain muualla kuin studiolla, juoksee hän sitä paniikissa karkuun. Säästudion väki kannustaa meteorologia jatkamaan lähetystä ja lopulta hän tulee takaisin ruutuun, mutta vaatii aikansa ennen kuin hän pystyy kokoamaan itsensä lähetyksen jatkamista varten.