Näyttelijätär pettyi – koko roolihahmo leikattiin pois Spider-Man -elokuvasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen näyttelijätär Shailene Woodley on tullut tunnetuksi Salattu teinielämä -televisiosarjan päätähtenä ja roolistaan George Clooneyn tähdittämässä The Descendants -elokuvassa. 21-vuotiaan tähden oli määrä olla mukana tulevassa The Amazing Spider-Man -elokuvan jatko-osassa.

Nyt Entertaunment Weekly -lehti kuitenkin kertoo, ettei näyttelijätärtä tullakaan näkemään seuraavassa Hämähäkkimies-elokuvassa. Shailene Woodleyn oli määrä näytellä elokuvassa Peter Parkerin, eli Hämähäkkimiehen, seuraavaa tyttöystävää, Mary Jane Watsonia. Roolihahmo on kuitenkin päätetty poistaa jatko-osasta kokonaan.

The Amazing Spider-Man 2 -elokuvan ohjaaja kertoo, että päätöksen on tarkoitus virtaviivaistaa tarinaa. Hän aikoo keskittyä kuvaamaan nimikkohahmon ja Emma Stonen esittämän Gwen Stacyn romanssia. Sarjakuviin perehtyneet tietänevät parin joutuvan jatko-osassa todennäköisesti synkkien käänteiden keskelle.

Suunnitelmissa onkin, että Mary Jane Watson esitellään yleisölle vasta sarjan kolmannessa osassa. Tässä vaiheessa on epävarmaa, tullaanko Shailene Woodley näkemään kyseisessä elokuvassa, vai palkataanko rooliin uusi näyttelijätär.

– Totta kai olen pettynyt. Uskon kuitenkin, että kaikki tapahtuu syystä. Elokuvan juonen perusteella ymmärrän hyvin, miksi Mary Jane -hahmo päätetään esitellä vasta kolmannessa osassa, Shailene Woodley kommentoi.