Snooki toivoo lapsestaan homoseksuaalia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -realitysarjan tähti Nicole ”Snooki” Polizzi tuli vastikään äidiksi, ja hänlaihdutti raskauskilot vartalostaan ennätysnopeasti. Nainen sanoi hiljattain raskausajan olleen helvettiä, vaikkakin siitä saatu palkinto, eli lapsi, on upea.

Snookin kymmenen kuukautta vanha Lorenzo-poika oli alusta asti pienoinen yllätyslapsi, sillä bailueläimenä tunnetun Snookin olisi ehkä viimeisenä ihmisenä odottanut tulevan äidiksi. Näin kuitenkin kävi, ja nainen sai terveen lapsen yhdessä hänen puolisonsa Juonni LaVallen kanssa.

Nyt 25-vuotias realitytähti on julkisesti toivonut, että hänen pojastaan tulisi homoseksuaali. Nainen jutteli aiheesta homoseksuaalien järjestämässä tukitapahtumassa yhdessä ystävänsä televisiotähti JWoww’n kanssa.

– Vaikka en ole ollut täydellinen roolimalli, niin olen nyt äiti. Olen onnellinen, että tällaisia tapahtumia järjestetään ja homoseksuaalit saavat tukea. Rukoilen, että saan jonakin päivänä pienen homoseksuaalin pojan, Snooki sanaili New York Daily Newsin mukaan.