Seksikkäin futisfani nautiskeli rannalla – ja vesileikeissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Monet julkkikset on ikuistettu kesän mittaan aurinkoisiin bikinikuviin, kun tähdet ovat viettäneet rantalomia etelässä. Joillekin tähtösille biitsit ja bikinit kuuluvat jokapäiväisiin harrastuksiin.

Italialainen mallikurvitar Claudia Romani on tuttu näky Miami Beachilla. Floridassa asusteleva tumma neito nähdään harva se päivä aalloissa värikkäissä ranta-asuissa. Tällä kertaa hänet ikuistettiin sinisensävyisessä bikiniasussa.

31-vuotias Claudia Romani tekee parhaillaan uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Neito on nähty taannoin esimerkiksi FHM, GQ, Maxim ja Cosmopolitan-lehtien kuvissa sekä Samsungin, Toyotan ja Fordin mainoksissa.