Kimin äiti syynä: Kanye West päätti poistaa kappaleen levyltä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkkispari Kanye West ja Kim Kardashian ovat pitäneet yhtä jo jonkin aikaa. Parin ystävyys kasvoi lopulta rakkaudeksi ja kurvitar synnytti vastikään heidän ensimmäisen yhteisen lapsensa. Pariskunnan huhuttiin menneen kihloihin syntymän jälkeen, mutta huhu kiistettiin nopeasti.

Kanye West on esikoisensa syntymän lisäksi ollut lähiaikoina otsikoissa uusimman Yeezus-albuminsa myötä. Nyt W Magazine uutisoi, kuinka levylle oli tarkoitus tulla rap-artistin rakkaasta kertova Awesome-niminen kappale. Tuoreella levyllä kappale ei kuitenkin ole, ja syy löytyy Kimin äidistä Kris Jenneristä.

Realitykaunottaren äiti oli nimittäin kehunut muusikon tehneen ”hyvää työtä” kappaleen parissa. Krisin kehut eivät saaneet aikaan ehkä niinkään toivottua reaktiota, sillä Kanye päätti ottaa kappaleen pois levyn lopulliselta kappalelistalta. Female First -sivusto kertoo rap-artistin inspiroituneen tyttärensä syntymästä, sillä hän on kirjoittanut viikon sisällä jo neljä uutta kappaletta.

Kim Kardashian pääsi vastikään eroon aiemmasta avioliitostaan Kris Humpriesin kanssa pitkään jatkuneen oikeuskiistan jälkeen. Parin avioliitto kesti vain 72 päivää, jonka jälkeen Kardashian haki avioeroa vuoden 2011 lopussa. Neitokainen oli aiemmin naimisissa musiikkituottaja Damon Thomasin kanssa.