Tästä bikinipepusta brittimiehet unelmoivat – Lydia tyrmäävänä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa yksi uusimmista saippuasarjoista on nimeltään The Only Way Is Essex. Ohjelman kaunottaret ovat nousseet maansa seuratuimpien seurapiirineitokaisten joukkoon. Yksi heistä on Lydia Bright, joka on kuluvan vuoden aikana nähty kuitenkin harvakseltaan viihdelehdissä.

Kaunis näyttelijätär on nyt kuitenkin kuvattu lomailemassa suomalaisten suosikkikohteessa, Espanjan Mallorcalla. Siellä kuvankaunis realitytähti nautiskeli vapaa-ajastaan rannalla bikineihin sonnustautueena. Samalla hän tuli esitelleeksi bikinipeppuaan, joka on menestynyt hyvin äänestyksissä, joissa on selvitetty brittimiesten näkemyksiä unelmapepusta.

Lydia Bright joutui viime vuonna bileillan aikana riitoihin turvamiehen kanssa eräällä kebab-kioskilla. Tilanteesta ikuistettiin myös kuvamateriaalia, joka levisi nopeasti medioihin ja aiheutti pienimuotoisen skandaalin. Jälkikäteen nolostunut tähti pyyteli käytöstään anteeksi Twitter-blogissaan. Sittemmin tapaus on jo sovittu ja riidat unohdettu.