Vessapaperi loppui lennolta – peppu käskettiin pyyhkiä mainoksilla

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

United Airlinesin San Franciscosta Lontooseen matkalla olleen koneen matkustajat joutuivat hiljattain kinkkisen paikan eteen, kun lennolta loppui vahingossa vessapaperi. Neuvokas lentohenkilökunta korvasi kuitenkin pehmeän rullatavaran yhtiön mainoslehtisillä.

Daily Mailin mukaan vessapaperi oli loppunut inhimillisen erehdyksen johdosta kesken 11-tuntisen lennon. Samassa koneessa olleen lentomatkustajan blogissaan julkaisema juttu on saanut runsaasti naurunpyrskähdyksiä osakseen, sillä lentohenkilökunta oli korvannut puuttuvan vessapaperin lentoyhtiön puhelinsovellusta mainostavilla lentolehtisillä.

United Airlines -yhtiö on ollut kohuotsikoissa ennenkin. Viimeksi uutisoimme teinitytöstä, joka haastoi lentoyhtiön oikeuteen, koska matkustamon työntekijät eivät olleet pysäyttäneet neitokaisen vieressä masturboineen miehen touhuja.