Anais Zanottin bikineissä säästeltiin kangasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskasta on ponnistanut mallimarkkinoille lukuisia näyttäviä kaunottaria, joista eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista on Anais Zanotti. Taannoin myös Playboyn sivuilla keikistellyt kaunotar on saanut viime kuukausina enenevässä määrin palstatilaa maailmalla,

Nyt ranskalaismalli on kuvattu nautiskelemassa vapaapäivästä rannalla Miamissa. Neitokainen oli selvästi säästellyt bikiniensä kankaassa, sillä ne eivät olleet juuri postimerkkiä suuremmat. Kaiken lisäksi Anais päätti paljastaa peppunsa bikiniensä alaosaa asetellessaan.

28-vuotias ranskalainen Anais Zanotti teki läpimurtonsa julkkisrintamalla poseeraamalla toukokuussa 2013 alastomana maailmankuulun Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Anais on nähty myös näyttelijänä, sillä hän vilahti samana vuonna ensi-iltansa saaneessa Exposure-elokuvassa, jonka pääosassa nähtiin Corey Feldman. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit.