Beyonce sopi 100 000 000 dollarin oikeusjutun

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman keikkalavoja viime aikoina kiertänyt Beyonce joutui taannoin raskaushuhujen kohteeksi. Huhut johtuivat tähden vatsanseudusta, jonka väitettiin pyöristyneen. Beyonce on kuitenkin itse kumonnut huhuja pukeutumalla vatsanseutuaan esitteleviin asuihin.

31-vuotias laulajatar on nyt varmasti huojentunut, sillä hän on saanut sovittua ison oikeusjutun. Gate Five -videopeliyritys oli haastanut Beyoncen oikeuteen tämän peräännyttyä äkisti oman Starpower: Beyonce -pelin tekemisestä. New York Post -lehden mukaan peliyritys vaati kaunottarelta peräti 100 miljoonan dollarin korvauksia.

Molempien osapuolten kerrotaan päässeen heitä miellyttävään sopuun asian tiimoilta. Julkisuuteen ei kerrottu, maksoiko Beyonce yhtiölle sopuratkaisuun pääsemiseksi. Laulajattaren kerrottiin aiemmin vetäytyneen peliprojektista siksi, ettei Gate Five ollut saanut hankittua projektia varten tarvittavaa rahoitusta.

Menestyslaulajatar on lähiaikoina kärsinyt erään yli-innokkaan ihailijan lähentelystä. Beyoncen turvahenkilökuntaa on lisäkoulutettu arvaamattoman fanin varalta. Beyonce joutui vasta hiljattain tanskalaisen fanin kanssa liian läheisiin tekemisiin, kun yli-innokas ihailija oli läpsäyttänyt laulajaa takapuolelle.