Chris Brown pakeni kolaripaikalta? Tämä kuva voi pelastaa vankilatuomiolta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen r&b-tähti Chris Brown joutui vastikään ongelmiin, kun eräs nainen väitti laulajan tönäisseen häntä San Diegon keikan aikana. Poliisi tutkii parhaillaan tapausta, jossa neito väitti kaatuneensa ja reväyttäneensä nivelsiteensä jalasta Brownin takia.

Nyt Chris on jälleen väitteiden mukaan törttöillyt. Tällä kertaa miehen kerrotaan ajaneen ilman ajokorttia Los Angelesissa. CNN-uutisten mukaan Brownin väitetään törmänneen vahingossa toiseen autoon San Fernando Valleyssa ja paenneen sen jälkeen paikalta. Laulajan aikaisemmat tuomiot huomioon ottaen tapaus voisi johtaa vuoden vankilatuomioon.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Miestähti kommentoi tapausta Twitter-blogissaan ja kiisti mediauutisoinnin profiilikuvaansa vedoten. Hänen mukaansa toisessa autossa ollut nainen otti yhteyttä poliisiin vain hyötyäkseen tapauksesta. Brown kertoi olevansa yhteydessä omiin lakimiehiinsä asian tiimoilta.

– Kyse ei ole törmäyksestä ja pakenemisesta, jos tulet ulos autosta ja vaihdat tietoja. Autoissa ei ole mitään vahinkoja. Tämä on naurettavaa. Minulla on ajokortti ja annoin naiselle tietoni. Hän näki kamerat ja halusi tehdä asiasta numeron, kirjoitti tähti.

– En aio sietää tällaista kiusaamista ja keltaista lehdistöä! Profiilikuvani on kuva, jonka otin henkilön autosta tapauksen jälkeen. Ei vahinkoja. Vain likainen auto. Jälleen kerran minun täytyy puhdistaa nimeni.