Victoria Beckham hymyilee sittenkin! Harvinainen kuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vastikään jalkapallouransa lopettaneen David Beckhamin tiedetään vaalivan kaunista Victoria-vaimoaan ja järjestävänsä tälle huikeita lahjoja ja yllätyksiä. Muotisuunnittelijana työskentelevä ex-spaissari nähdään yleensä valokuvissa vakavana, sillä hän ei juuri hymyile.

Nyt David on kuitenkin todistanut nettikuvallaan, että Victoria hymyilee. Hän on nimittäin julkaissut Poshista kauniin hymykuvan Facebookiin.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Beckhamien onni kukoistaa ja he ovat muuttaneet pysyvästi takaisin Eurooppaan. Pariskunnan muuttosuunnitelmia vauhdittivat Victorian ensimmäisen muotiputiikin avaaminen Lontooseen. Perhe vuokraa tällä hetkellä Lontoossa miljoonakartanoa, mutta etsivät omaa kotia.