Deena Cortese laihdutti kymmeniä kiloja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen realitykaunotar Deena Cortese muistetaan parhaiten hurjasta suosiosta nauttineesta The Jersey Shore -sarjasta, jossa neitonen nähtiin juhlimassa villisti sarjan muun kastin kanssa. Viime aikoina 26-vuotias julkkis on keskittynyt painonpudotukseen.

Nyt Deena Cortese on esitellyt Twitter-palvelussa painonpudotuksen upeita tuloksia. 26-vuotias realitytähti jakoi sosiaalisessa mediassa kaksi itse ottamaansa otosta, joissa hänet nähdään nauttimassa kesästä keltaisissa bikineissä.

MTV-televisiokanava ilmoitti viime elokuussa lopettavansa suositun Jersey Shore -realitysarjan. Sarjasta tuttu Snooki tekee kuitenkin ohjelmaa kollegansa Jenni Farleyn, eli Jwoww’n, kanssa. Deena Cortese on palannut ohjelman jälkeen taviksen elämään, ja asuu parhaillaan New Jerseyssä äitinsä kanssa. Hän onkin ottanut tavallisesta arjesta kaiken irti ja nauttii keventyneestä olemuksestaan.