MTV3 perheleffa hämmentää: ”Tom ja Jerry…”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokanavien teksti-tv -palvelut ovat pitäneet hyvin pintansa internetin aikakaudella, vaikka myös erilaiset mobiililaitteet ovat nostaneet valtavasti suosiotaan. Parhaillaan sosiaalisessa mediassa leviää kuvakaappaus MTV3-tekstitelevisiosta.

20130627-100546.jpg

Kyseessä on MTV3-kanavan perheleffojen esittelysivu 349, jossa erään elokuvan nimi on aiheuttanut hihittelyä. Sivun mukaan 20.7. esitetään nimittäin perheleffa Tom ja Jerry panevat. Todellisuudessa kyse lienee kuitenkin elokuvasta Tom & Jerry: The Movie, jonka suomenkielinen käännösnimi on Tom ja Jerry panevat kaupungin sekaisin.

Kuten usein verkossa, myös tällä kertaa pikkutuhmuus on saanut siivet ja kuvakaappaus leviää nopeasti esimerkiksi Facebookissa. Vuonna 1992 ensi-iltansa saaneen animaatioelokuvan on ohjannut Roman Phil. Päähenkilöiden lisäksi elokuvassa seikkailevat muun muassa kulkukoira Puggsy ja tämän ystävä Frankie.