Brandin muodot tiukassa nahkatopissa – ei jäänyt huomiotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beverly Hillsin Täydelliset naiset -realitysarjan tunnetuiin tähti Brandi Glanville on Hollywoodin puumanainen, joka ei häpeile esitellä vartaloaan paparazzikuvissa. Taannoin hänen Bel Airissa sijaitsevaan kotiinsa murtauduttiin ja samalla koira katosi.

Nyt Brandi on päässyt yli tragediasta ja suunnannut julkkisjuhliin yhdessä ystäviensä kanssa. Hänet kuvattiin saapumassa Kyle Richardsin muotinäytökseen, jossa Brandi edusti tiukassa mustassa nahkatopissa.

Brandi Glanville uskoo avustajansa hukanneen Chica-koiransa ja lavastaneen murron peittääkseen jälkensä. Realitytähti kertoi, ettei voi luottaa avustajan pitävän huolta lapsistaan, mikäli tämä ei osaa huolehtia hänen koiristaankaan. Brandi on antanut avustajalle potkut, ja asian käsittely jatkuu varmasti vielä pitkään.