Rock The Beach tarjoili huikeat rantabileet – tältä festareilla näytti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä järjestetään tällä viikolla poikkeuksellisen suuri festivaalitapahtuma Rock The Beach, jossa esiintyy Suomen mittapuussa erittäin nimekkäitä tähtiä. Stara on mukana aistimassa tunnelmia Helsingin Hietaniemen uimarannalle rakennetulla festarialueella.

Keskiviikkona päälavalle nousivat muun muassa Stone Sour ja ysärijyrä Green Day, jonka keulahahmo on ollut viime kuukausina varsin heikossa hapessa. Helsingissä meno oli kuitenkin yhtyeen keikan aikana huimaa. Osansa tunnelmaan toi alueen uimaranta, jonka ansiosta kesätapahtuman annista sai nauttia myös vedessä seisten.

Tänään perjantaina tapahtumassa esiintyvät 30 Seconds To Mars, Haloo Helsinki!, Apulanta, Reckless Love ja Flesh Roxon. Huomenna lauantaina lavoille nousevat vielä muun muassa Kotiteollisuus, Danko Jones, Paramore ja tapahtuman pääesiintyjä Rammstein.