Erikoinen luonnonilmiö – kaksipäinen kilpikonna! Tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmaan syntyy joskus mutaatioiden tuloksena kaksipäisiä eläinvauvoja. Olemme kertoneet aiemmin muun muassa kaksipäisestä linnunpoikasesta, lampaasta, possusta ja kissanpennusta. Nyt Teksasissa San Antonion eläintarhassa on syntynyt kaksipäinen kilpikonna.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Otus sai nimekseen osuvasti Thelma ja Louise, mikä juontaa juurensa Geena Davisin ja Susan Sarandonin tähdittämästä, aikoinaan feministejäkin innoittaneesta elokuvasta. Naaraskilpikonna syntyi 18. kesäkuuta.

Eläintarhan edustajan Debbie Rios-Vanskiken mukaan eläin on terve ja pystyy hyvin kävelemään ja uimaan. Lääkärit eivät usko kaksipäiselle kilpikonnalle koituvan poikkeavasta tilastaan terveydellisiä ongelmia. Se tulee asustelemaan muiden matelijoiden kanssa eläintarhan Friedrich Aquariumissa, uutisoi Daily Mirror -lehti.