Kate Upton tihkuu glamouria – rintavako koukuttaa edelleen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kurvikaunotar Kate Upton toteutti vastikään monien miesfaniensa unelman oleilemalla yläosattomissa Havaijin lomallaan. Mallineidon paljaat rinnat ikuistettiin seksikkäisiin paparazzikuviin, jotka päätyivät moniin lehtiin.

Nyt 21-vuotias Kate nähdään Brasilian Vogue-lehden heinäkuun numeron kannessa. Neitokainen on stailattu näyttämään varsin tyylikkäältä, ja hänen ilmeessään onkin häivähdyksiä glamourista. Avuistaan julkkistähti ei pääse minnekään, ja otoksessa korostuu Uptonin muhkea rintavako.

kateupton29062013

Kate Uptonin on kerrottu aiemmin kokeneen romanttisia suhinoita baseball-pelaaja Justin Verlanderin ja hip hop -moguli P. Diddyn kanssa. Tällä hetkellä neito deittailee Tanssii tähtien kanssa -ohjelman ammattitanssija Maksim Chmerkovskiyta, johon hän tutustui parin yhteisten ystävien kautta.