Hämmentävä näky Lontoossa: Mies leijui ilmassa bussin vierellä – katso video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Näyttävät taikatemput saavat maailmalla ymmärrettävästi paljon huomiota puoleensa. Nyt otsikoissa komeilee taikuri Steven Fraynen uusin temppu. Brittimies hämmästytti ohikulkijoita Lontoossa, kun hän näytti leijuvan liikkeellä olleen kaksikerroksisen bussin rinnalla.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tempun aikana mies näytti olevan kosketuksessa ainoastaan kädellään vieressä kulkevaan bussiin. 30-vuotias taikuri tunnetaan hurjista silmänkääntötempuistaan ja omasta televisio-ohjelmastaan. Bussin kyydissä olleet matkustajat katsoivat ihmetellen, missä miestä ilmassa pitelevät vaijerit ovat, Daily Mail -lehti kertoo.

Dynamo-nimellä esiintyvä Frayne ei kuitenkaan näyttänyt käyttävän mitään apuvälineitä hämmästyttävässä suorituksessaan. Moottoripyörällä ajanut poliisi ajoi koko tempun ajan bussin lähietäisyydessä taaten taikurille suoritusrauhan. Brittimies on aiemmin muun muassa ”kävellyt” Thames-joen ylitse, eikä kukaan tiedä, miten illusionisti temppunsa suorittaa.