Mies ui poliisia pakoon 3 kilometriä – pysyi vedessä 7 tuntia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poliisi joutuu tunnetusti välillä näkemään hieman vaivaa rikollisten nappaamiseksi näiden lähdettyä karkumatkalle. Nyt Yhdysvalloissa naurattaa erään rikollisen epäonninen karkaaminen. Kyseinen mies yritti nimittäin päästä poliisia karkuun pakenemalla veteen.

Kuten arvata saattaa, niin tämä ei kovin hyvin onnistunut. Kalifornialaispoliisit yrittivät pidättää huumausainerikoksista epäiltyä miestä Coronadossa, kun tämä yhtäkkiä juoksi mereen ilman paitaa. NBC San Diego uutisoi, kuinka epäilty ui tämän jälkeen kolme kilometriä toiselle rannalle.

Mies ei kuitenkaan antautunut tässäkään vaiheessa, vaan hän uiskenteli rannan tuntumassa tunteja. Epäilty uhkasi tappaa kaikki jotka lähestyivät häntä. Loppujen lopuksi poliisi onnistui saartamaan sekavan amerikkalaismiehen seitsemän tunnin piirityksen jälkeen. Häntä tullaan syyttämään huumausainerikoksien lisäksi muistakin rikoksista.