Mitä ihmettä? Peter Andre osti pikkupojalleen pytonkäärmeen

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Poptähti Peter Andre on tullut viime vuosina tunnetuksi lähinnä povipommi Katie Pricen ex-aviomiehenä. Alunperin 90-luvulla musiikkiurallaan läpimurron tehnyt Andre ilmoitti äskettäin kaavailevansa muuttoa Britanniasta Australiaan.

Nyt muusikko on paljastanut, mitä hän aikoo hankkia lapsilleen syntymäpäivälahjoiksi. Kyseessä ei olekaan mitään ihan tavallisia leluja, vaan Andre aikoo ostaa lapsilleen lemmikkieläimiä, New! Magazine uutisoi. Hämmentävin lahjoista on varmasti pyton, jonka hän osti kahdeksanvuotiaalle Junior-pojalleen.

– Se on kuningaspyton, mikä on turvallinen omistaa lemmikkinä, Peter Andre selittää julkaisulle.

Komistuksen talosta tulee oikea eläintarha, sillä laulaja aikoo ostaa kuusivuotiaalle Princess Tiaamii -tyttärelleen siilin ja poikapuolelleen Harveylle puusammakoita. Andrella on lähiaikoina muutenkin kiireitä juhlallisuuksien johdosta, sillä hän järjestää veljelleen Chrisille näyttävät juhlat tämän täyttäessä 50 vuotta.

40-vuotias Peter Andre tuli tunnetuksi vatsalihaksiaan esittelevästä Mysterious Girl -musiikkivideosta vuonna 1995. Mies on syntynyt Lontoossa, mutta kasvanut Australiassa. Mies on kuitenkin asunut viime vuodet Britanniassa. Tähti kuvaa paraikaa Peter Andre: My Life -televisio-ohjelmaansa.