Robbie Williamsin huumepaljastus järkyttää

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hittibändi Take Thatin hajoamisen jälkeen vuonna 1996 menestyksekkään soolouran aloittanut Robbie Williams on nykyään rauhoittunut, perheellinen mies. Uutta materiaalia parhaillaan työstävän laulajan uutisoitiin taannoin suunnittelevan myös duettoa Adelen kanssa.

Muusikko on nyt kertonut hieman yllättäen, kuinka hän voisi tulevaisuudessa käyttää huumeita yhdessä viime syyskuussa syntyneen Teddy-tyttärensä kanssa. 39-vuotias laulaja on vuosien varrella kärsinyt riippuvuudesta alkoholiin ja reseptilääkkeisiin. Nyt Williams toivoo, ettei hänen tyttärensä sekaantuisi hänen tavallaan huumeisiin, The Sun -lehti uutisoi.

Brittilaulaja on myös kertonut kokeilleensa heroiinia ja kokaiinia. Vaikka Williams kertookin, ettei hän usko Teddystä tulevan huumeidenkäytön suhteen hänen kaltaisensa, aikoo hän kuitenkin ottaa ohjat käsiinsä jos näin käy. Muusikon ratkaisu tilanteeseen on hieman tavallisesta poikkeava.

– Varmistaisin, että hänellä on parhaita mahdollisia huumeita – ja sitten käyttäisin niitä hänen kanssaan, Robbie Williams selittää The Sunille.

Robbie Williams ja hänen näyttelijävaimonsa Ayda Field asuvat nykyisin Los Angelesissa. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2010. Hulivililaulaja otti taannoin kaikki kahdeksan koiraansa mukaan Britanniaan kiertueelle, koska hän ei kestänyt olla kauaa erossa rakkaista ystävistään. Syyskuussa syntynyt Teddy-tytär on pariskunnan esikoinen.