Kardashianin rakas metsästi alligaattoreita – 90210-tähti raivostui

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Scott Disick on tullut vuosien varrella suurelle yleisölle tutuksi muun muassa Keeping Up With The Kardashians -realitysarjasta. Kourtney Kardashianin kanssa vuosia seurustelleella miehellä on neitokaisen kanssa kaksi yhteistä lasta. Nyt miehen seikkailut ovat herättäneet ärtymystä rapakon takana.

Disick nähtiin metsästämässä alligaattoreita tuoreessa Kourtney & Kim Take Miami -realitysarjan jaksossa. Laillinen metsästyssessio tapahtui Floridassa, missä komistus myös maistoi alligaattorista tehtyjä nugetteja. Tämä ei kuitenkaan sopinut näyttelijä Tori Spellingin elämänkatsomukseen, ja neitokainen purki ärtymystään Twitterissä.

Kaunotar kirjoitti yhteisöpalvelussa, kuinka hän järkyttyi siitä, että eläimen tappaminen näytettiin televisiossa. Myös aiheelle naureskelu häiritsi Spellingiä. Disick ei ole suoraan vastannut kaunottaren kommenteihin, mutta hän uudelleentwiittasi erään faninsa viestin aiheeseen liittyen.

– @ScottDisick Olen kanssasi samaa mieltä. Millä muulla tavoin ihmiset söivät vuosia sitten? He kalastivat ja metsästivät ruokansa, miestä tukeva fani kirjoitti Twitterissä.