One Direction -komistus meni vanhaan lankaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

One Direction -komistus Zayn Malik on herättänyt viime aikona huomiota julkisuudessa uskontonsa takia. Taannoin hän joutui nettikiusauksen uhriksi, koska on muslimi. Nyt Zayn on tehnyt sen, minkä lukemattomat ihmiset ovat todenneet harkitsemattomaksi teoksi.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

20-vuotias Nuorukainen nimittäin tatuoi tyttöystävänsä Perrie Edwardsin kuvan käsivarteensa. Iso kuva tulee muistuttamaan miestä loppuikänsä siitä, kenen kanssa parikymppiset vuodet tuli vietettyä.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Myös yhtyeen muut laulajat, kuten poppari Harry Styles, ovat ottaneet innokkaasti tatuointeja käsivarsiinsa. Ihokoristeet tuntuvat olevan trendi nuorten poptähtien saralla, sillä niin ikään esimerkiksi teini-idoli Justin Bieber on ihastuttanut fanejaan erilaisilla symbolisilla ihokuvilla.