Neljä miestä hakkasi poptähden: ”Musta vyö Muay Thaissa” – vammat nettikuvassa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Backstreet Boys -yhtyeen laulaja Nick Carterin pikkuveli Aaron Carter nousi ilmiöksi 90-luvun lopussa lanseeraamalla oman soolouransa varhaisteininä popidolina. Mies kiertää parhaillaan Yhdysvaltoja After Party -kiertueellaan.

25-vuotias Aaron joutui Bostonissa epämiellyttävään tilanteeseen tappelunhaluisten New Kids On The Block -fanien takia. Bändin ihailijoiden mielestä kaupungissa ei ollut tilaa Carterin kaltaiselle entiselle teini-idolille. Neljä miestä hyökkäsi laulajan kimppuun, ja tulokset ovat nyt nähtävillä tähden Instagram-kuvassa.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Aaron Carter kertoi tapahtuneesta TMZ-sivustolle. Miehen mukaan syy tuntemattomien NKOTB-fanien hyökkäykseen oli se, että heitä ärsytti, kun Carterkin esiintyi Bostonissa. Tappelupukarit halusivat käytöksellään korostaa, että Boston on NKOTB:n oma kaupunki.

Poppari ehti myös itse iskeä nyrkeillään Chevy Malibu -autolla ajelleita miehiä. Siitä ovat todisteena hänen kovia kokeneet rystysensä, jotka nähdään mustan silmän ohella verkko-otoksissa. Carter ei voinut olla kommentoimatta tapausta Twitter-palvelussa.

– Minulla on kuudennen tason musta vyö Muay Thaissa. He hävisivät, kertoi Aaron Carter blogissaan.