Britney Spears tekee paluun – täysin erilaisella musiikilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britney Spears nousi 2000-luvun taitteessa maailman kuuluisimmaksi naisartistiksi. Hänen mittava maineensa kärsi kuitenkin päihdesekoiluiden takia jo vuoteen 2004 mennessä, ja naisen lopullinen romahdus tapahtui vuonna 2007 hänen jouduttuaan mielisairaalaan ja huumevieroitukseen.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Britney Spearsin tiedetään ottaneen itseään niskasta kiinni jo jokunen aika sitten. Hänen pöhöttyneen ja homssuisen ulkomuodon todistettiin olevan historiaa, kun nainen esiintyi vastikään Shape-lehden kannen bikinikuvissa ja ilmeisen timmissä kunnossa. Myös musiikillinen sara on saanut tuoretta tuulta alleen, sillä laulajatar on paljastanut On Air with Ryan Seacrest radio-ohjelmassa julkaisevansa uuden albumin vielä tämän vuoden aikana.

Britney kertoi, että luvassa on ennennäkemätön ja -kuulematon levy, sillä hän kokeilee albumillaan uudenlaista musiikkityyliä. 31-vuotias laulajatar paljasti, että hän tekee levyn tiimoilta yhteistyötä ainakin Will.i.amin kanssa, ja laulujen tuottaminen aloitetaan ensi viikolla.

– Luvassa on todella mielenkiintoisia biisejä ja paljon kitaraa. Uskon, että ihmiset tulevat yllättymään, nainen jutusteli KIIS FM -radiokanavalle.