Brooke Mueller karkasi klinikalta – menetti lapsensa lopullisesti?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Charlie Sheenin moniongelmainen ex-vaimo Brooke Mueller joutui kuukausi sitten psykiatriseen vieroitushoitoon muun muassa reseptilääkkeiden väärinkäytön johdosta. Samalla hänen ja Sheenin neljävuotiaat kaksospojat annettiin väliaikaisesti Denise Richardsin huostaan.

Nyt Mueller on karannut klinikalta ja menettänee viimeisenkin mahdollisuuden lastensa huoltajuuteen. Charlie Sheenin entinen vaimo Brooke Mueller on antanut kaksoispoikansa jo vuosi sitten Sheenin toisen exän, eli 42-vuotiaan Denise Richardsin hoidettavaksi.

Brooken ja Charlien pojat määrättiin kuitenkin virallisesti Denisen huostaan vasta Brooken mentyä vieroitusklinikalle. Denisellä on entuudestaan Charlie Sheenin kanssa kaksi lasta, ja nainen adoptoi taannoin perheeseen Eloise-tytön. Näyttelijäkaunotar on vastikään määrätty myös Sheenin toisen exän, Brooke Muellerin, lasten väliaikaiseksi huoltajaksi.

Brooke tuli kuitenkin katumapäälle poikiensa suhteen, sillä huoltajuuden myötä myös lasten 43.000 euron kuukausittainen elatusmaksu siirtyi Denisen tilille. Tuomari on määrännyt, ettei Brooke saa tavata lapsiaan riippuvuutensa takia. Tästä huolimatta kaksospoikien äiti otti niin sanotusti hatkat kuuluisalta Betty Fordin klinikalta, ja päätti lopettaa vieroitushoidon, koska koki sen liian rankaksi. RadarOnline-julkaisun mukaan edes Brooken lakimies ei tiennyt naisen hoidon päättymisestä.

Kaksospojat Bob ja Max jäävät siis Richardsin huostaan vielä määräämättömäksi ajaksi. Viranomaisten mukaan tilanteen on muututtava huomattavasti, ennen kuin Brookea voi jälleen edes harkita kaksospoikien huoltajaksi. Charlie Sheen kerrotaan tapaavan lapsiaan väliaikaisen järjestelyn ansiosta useammin, sillä hän asuu samalla asuinalueella Denise Richarsin perheen kanssa. Brooke menettää todennäköisesti kaikki oikeudet lapsiinsa tempauksensa johdosta.