David Arquette jätettiin – tarttui heti pulloon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Courteney Coxin entinen aviomies David Arquette sai muutama vuosi sitten elämänsä järjestykseen ihastuttuaan reportteri Christina McLartyyn. Hiljattain kuitenkin sinkuksi jäänyt Arquette on tarttunut jälleen pulloon – aivan kuten Coxistakin erottuaan.

David Arquette otti aikoinaan Coxista eroamisen niin raskaasti, että ratkesi ryyppäämään. Mies päätyi lopulta vieroitushoitoon, jossa hän sai apua alkoholiongelmaansa ja eron aiheuttamaan hermoromahdukseen. Nyt mies on kulkenut tuttuja polkuja, sillä hän erosi myös viimeisimmästä tyttöystävästään Christina McLartysta ja alkoholisoitui saman tien.

Näyttelijän tiedetään juoneen suruunsa aiemminkin, ja hän on joskus harkinnut jopa itsemurhaa. RadarOnline.comin mukaan Arquette on muun muassa nähty virgianalaisessa pubissa viskiä nauttimassa. Mies hoiti alkoholismiaan vuonna 2011 Betty Ford -klinikalla.