Demi Lovaton yllätyspaljastus: ”Isäni kärsi myös mielisairaudesta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Disney-tuotannoista tunnetuksi tullut Demi Lovato menetti äskettäin biologisen isänsä. Hänen isänsä Patrick Lovato kuoli nimittäin syöpään. Tiedon medioihin kertoi asiasta twiitannut tähden Dallas-sisko.

Nyt 20-vuotias laulajatar on kommentoinut ensimmäistä kertaa suru-uutista julkisesti. Demin mukaan isä oli ihana ihminen, vaikka hän ei ollut tämän kanssa tekemisissä vuosiin. Patrick Lovato oli taistellut syövän lisäksi vuosia mielenterveysongelmien kanssa. Tähti kertoi isän joutuneen vuonna 2010 hoitoon ongelmiensa takia.

– Uskon vakaasti, että asiat tapahtuvat syystä. Olen käynyt läpi ongelmia, mutta isäni kärsi myös mielisairaudesta ja hän ei pystynyt toimimaan sen vuoksi hyvin yhteiskunnassa, kertoi Demi Good Morning America -ohjelmassa.

Lovato päätti isän kuoleman jälkeen lanseerata uuden stipendin. The Lovato Treatment -stipendillä autetaan mielenterveysongelmista kärsiviä henkilöitä, jotta he pääsevät kunnolliseen hoitoon.

Demi Lovato ei ole ollut tekemisissä biologisen isänsä kanssa vuoden 2007 jälkeen. Mies erosi tähden Dianna-äidistä vuonna 1994. Us Weekly -lehden mukaan Patrick Lovato taisteli syöpää vastaan monien vuosien ajan. Neitokainen sai välittömästi kuolinuutisen jälkeen lohduttavia twiittejä X Factor -kollegoiltaan Simon Cowellilta ja Mario Lopezilta.