Seksikkäimmät kasvissyöjät valittiin – oletko samaa mieltä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywoodin tähtikaartia laitetaan usein paremmuusjärjestykseen erilaisissa listauksissa. Nyt PETA on valinnut tämän vuoden seksikkäimmät kasvissyöjät. Koomikkopariskunta Kristen Bell ja Dax Shepard on saanut kyseisen tittelin.

Kihloissa oleva pari sai ensimmäisen lapsensa maaliskuussa. Bell oli kasvissyöjä monta vuotta ennen kuin siirtyi vegaaniksi. Poikaystävä liittyi mukaan elämäntapaan, kun huomasi sen terveydelliset edut. He päihittivät listauksessa esimerkiksi Jenna Dewan-Tatumin ja Tia Mowryn, uutisoi Female First -sivusto.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Aiemmin PETA-eläinoikeusjärjestön seksikkäimmän julkkiskasvissyöjän tittelin ovat voittaneet muun muassa Jessica Chastain, Kristen Wiig, Russell Brand, Olivia Wilde, Carrie Underwood, Prince, Natalie Portman, Leona Lewis ja Alicia Silverstone.