Teinipojan uskomaton onni – voitti lotossa 25,7 miljoonaa euroa

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

EuroMillions on Euroopan alueella toimiva lottoarvonta, joka on vuodesta 2004 lähtien poikinut monia uusia miljonäärejä. Nyt otsikoihin on noussut uunituore EuroMillions-voittaja, joka on vain 18-vuotias. Nuorukaiselle napsahti miellyttävät 25,7 miljoonaa euroa.

Kyseessä on EuroMillions-loton suurin nuorelle ihmiselle mennyt voitto, Daily Mail -lehti uutisoi. Lottojärjestö ei ole julkaissut nuoren brittimiehen henkilöllisyyttä tämän toiveesta. Nuorukaisen kerrotaan jo lahjoittaneen osan voitostaan hyväntekeväisyyteen.

Aiemmille EuroMillions-teinivoittajille suuren rahamäärän voittaminen ei ole tehnyt pelkkää hyvää. Callie Rogers -niminen teinityttö voitti lotossa 16-vuotiaana 2,2 miljoonaa euroa, jotka hän kulutti merkkivaatteisiin, rintaimplantteihin ja huumeisiin. Saman kohtalon kärsi 19-vuotias Michael Carroll, joka törsäsi voittamansa 11,3 miljoonaa euroa huumeisiin, prostituoituihin ja uhkapeleihin.

– Hän ei tarvitse niitä rahoja, hän ei oikeastaan tuhlaa yhtään. Hän on hyvä poika, lähde kertoo tuoreesta 18-vuotiaasta voittajasta Daily Mailille.