Dita Von Teesen asu paljasti enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mallikaunotar Dita von Teese nähtiin vastikään 30 Seconds to Mars -yhtyeen tuoreella Up In The Air -musiikkivideolla. Muun muassa burleskitähtenä ja näyttelijänä uraa luonut neitonen esiintyi taannoin myös Von Follies -alusvaatemerkkinsä kuvissa.

Nyt Dita von Teese esittelee maailmankuuluja kurvejaan Bwatt-lehden tuoreessa numerossa. 40-vuotias kaunotar nähdään lehden kannessa tyylilleen uskollisesti glamour-henkisesti tälläytyneenä. Dita on pukeutunut mustaan korsettiin, jonka antoisa kaula-aukko jättää varsin vähän mielikuvituksen varaan.

ditavonteese01072013

Dita von Teese, oikealta nimeltään Heather Renee Teese, on tunnettu amerikkalainen burleskitaiteilija, joka on toiminut myös näyttelijänä, stripparina ja mallina. Viime vuosina von Teese on poseerannut useita kertoja myös Playboy-lehden sivuilla. Näyttelijäurallaan hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Romancing Sara ja Matter of Trust. Hän oli naimisissa Marilyn Mansonin kanssa vuosina 2005 – 2006.