Muuttaako tämä kahvimuki kahvin juomisen? Uutuuskeksintö estää tahrat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kahvia juodessa pöytään saattaa joskus jäädä rumia tahroja valuneesta juomasta. Äskettäin uutisoitiin, kuinka eräs uusi kahvikuppi estäisi tällaisten tahrojen syntymisen mukiin kaiverretun uran avulla. Nyt samassa kategoriassa kilpailee myös eräs toinen uutuuskeksintö.

Kyseessä on niin ikään myös uudenlainen kahvikuppi, jonka uskotaan tuovan lopun pöytään jääville kahvirinkuloille. Kahvikuppi on muotoiltu niin, että sen kahva taittuu kuppiosan alle. Näin kupin kahva toimii samalla myös lasinalusena.

Kuva: Floatingmug.com
Kuva: Floatingmug.com

Isossa-Britanniassa asuvan Dumi Ndlovun ja Yhdysvalloissa majailevan Tigere Chirigan uutuuskeksintö ei kuitenkaan ole sieltä halvimmasta päästä. Tällä hetkellä kaksikon kuppi maksaa sitä myyvillä verkkosivuilla lähes 20 dollaria. Zimbabwessa yhdessä kasvaneilla yrittäjillä on kuitenkin vahva usko tuotteensa menestymiseen.

– Se tulee muuttamaan tavan jolla ihmiset näkevät mukit. Tällä hetkellä se voi olla hieman uusi juttu, mutta suunnitelmana on ehdottomasti saada se lähiaikoina joka kotitalouteen, Dumi Ndlovu selittää lehdelle.