Ozzy Osbourne syttyi palamaan! Yritti sammuttaa tulipaloa kotonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Black Sabbath -keulahahmo Ozzy Osbournen perhe kuuluu rockmaailman kuuluisimpiin dynastioihin. Yli kolme vuosikymmentä naimisissa ollut pari asui keväällä erossa pitkähiuksisen rokkarin huumeiden käytön takia. Sharon otti aviomiehensä takaisin ja antoi hänelle vielä yhden mahdollisuuden.

Päihteiden parissa intensiivisesti aikaansa viettänyt Ozzy joutui viime jouluna vaaralliseen onnettomuuteen. Asia tuli vasta nyt julkisuuteen, kun Sharon kertoi tapahtumista Conan O’Brienin keskusteluohjelmassa.

Osbournet olivat saaneet America’s Got Talent -tuomari Howard Sterniltä joululahjaksi kynttilän, jota perhe poltteli olohuoneessaan. Harmillisesti kynttilä unohtui kuitenkin palamaan perheen mentyä goottityyliin sisustetun asuntonsa yläkertaan nukkumaan.

– En tiennyt, että kynttilä paloi vielä, ja yhtäkkiä alakerrasta kuului rikki menevän lasin ääni. Luulimme ensin, että kyseessä oli murtovaras, mutta alakertaan mentyämme huomasimme, että olohuoneen pöytä oli tulessa. Öljykynttilän neste oli levinnyt myös lattialle, Sharon jutteli Conanille.

Pimeyden ruhtinas, eli Ozzy Osbourne, oli rientänyt keskellä yötä hätiin, ja yrittänyt sammuttaa paloa. Valitettavasti tuli oli kuitenkin tarttunut Ozzyn kädessä olleen siteen kautta myös hänen poskeensa ja levinnyt siitä kaulalle ja lopulta hiuksiin.

– Hänellä oli palon takia kovin omituinen hiustyyli, mikä on onneksi kasvanut nyt paremman näköiseksi. Se oli kuin takamulletti, eli edestä lyhyt ja takaa pitkä.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. Heillä on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee.