40 litraa saippuaa vessanpönttöön – näin siinä sitten kävi…

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Useilla paikkakunnilla joudutaan ainakin kerran kesässä huuhtelemaan yleinen suihkulähde perusteellisesti, koska joku on tehnyt ilkivaltaa ja on kaatanut lähteeseen pullollisen saippuaa.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tokiossa päästiin nyt nauttimaan vaahtobileistä hieman eri syystä. Tokiolaisen toimiston työntekijä oli nimittäin kaatanut vessanpönttöön 40 litraa saippuaa. Vessa sijaitsi toimistorakennuksen 13. kerroksessa, ja saippua alkoikin vaahtoamaan hurjasti matkalla alas viemäriin.

Lopulta pahasti vaahtoutunut saippua levisi sadevesiviemäreiden kautta kaduille peittäen maan valkoisen saippuavaahdon alle. Virkavalta yritti päästä saippuasta eroon yömyöhäiselle saakka, RocketNews24-sivusto raportoi.