Humalainen etsi vessaa lentokoneessa – yritti avata ulko-oven

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Liikaa alkoholia nauttineet ihmiset ovat välillä riesa niin maan kamaralla kuin ahtaissa lentokoneissakin. Nyt otsikoihin on noussut eräs kaksin käsin alkoholia vetänyt lentomatkustaja, joka oli lähellä mokata pahasti kesken lennon Saint Luciasta Lontooseen.

Kyseessä oli srilankalainen krikettitähti, joka yritti humalapäissään löytää British Airways -lentoyhtiön koneen wc-tiloja. Helpotus ei kuitenkaan löytynyt aivan ongelmitta, sillä mies oli kahden minuutin ajan yrittänyt saada koneen ulko-ovea auki, Daily Mail -lehti uutisoi. Lukuisat koneen 229 matkustajasta ehtivät jo säikähtää kriketinpelaajan menoa katsellessaan.

– Se oli melko pelottavaa. Olen muutenkin hermostunut lentomatkustaja, mutta kaikki oli sujunut hyvin siihen asti. Olin hereillä. Tyttäreni oli itkeskellyt, joten näin kaiken, lennolla ollut Charlene Francis kertaa tapahtumia lehdelle.

Koneen lentoemäntien kerrotaan juosseen miehen luokse estääkseen tämän aikeet. Lentomatkustaja oli ollut sekava, mutta hänet saatiin rauhoitettua. Silminnäkijöiden mukaan mies oli nauttinut alkoholia neljän tunnin ajan ennen koneeseen nousemista. British Airways on sittemmin kommentoinut tapausta sanomalla, että koneen ovea on mahdotonta avata kesken lennon, eikä matkustajien turvallisuus ollut missään vaiheessa uhattuna.