Mallikaunotar sai potkut – 32A-kuppikoko ei käynyt Diorille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotinäytösten mallikaunottarien tulee olla melko tasakokoisia, koska asuja on yleensä tehty näytöstä varten vain yhtä kokoa. Monet muuten ansiokkaat mallit eivät tästä syystä voi tehdä uraa catwalkeilla, vaan heidän tulee keskittyä toisenlaisiin poseerauksiin.

Brittiläinen supermalli Jourdan Dunn on toiminut nuoresta iästään huolimatta jo Burberryn, Calvin Kleinin, Yves Saint Laurentin ja Victoria’s Secretin mallina. Aina ei pitkäsäärisellä mallillakaan mene asiat kuten Strömsössä.

Nyt 22-vuotias Jourdan on nimittäin saanut potkut Christian Diorin haute couture -muotinäytöksestä Pariisista, koska hänellä oli väärä kuppikoko. Dunnin rintamus ei mitä ilmeisimmin kelvannut kyseiselle muotitalolle, koska se ilmoitettiin syyksi show’sta poistamiselle. Tähti kommentoi asiaa verkossa.

– Ahahahaha! Dior peruutti esiintymiseni rintojeni takia! Rakastan muotia! Kirjoitti Jourdan Twitter-blogiinsa.

– Normaalisti minulle sanotaan peruutuksen johtuvan ihonväristäni, joten rintojen takia peruminen on pieni harmi.

22-vuotias neito on yksinhuoltaja, ja hänellä on vuonna 2009 syntynyt Riley-poika. Dunn on esiintynyt viime aikoina muun muassa Rihannan River Island -vaatekokoelman kuvissa. Mallikaunotarta verrataan usein ihonvärinsä ja ulkomuotonsa takia mallilegenda Naomi Campbelliin.