Kimin ensimmäinen kuva synnytyksen jälkeen: ”Pitihän se arvata…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kim Kardashian synnytti taannoin pienen tyttären, jonka nimi on North West. Kaunotar aikoo karistaa raskauskilonsa yllätysnopeasti ja onkin jo ehtinyt palkkaamaan avukseen Madonnan kunto-ohjaajan Tracy Andersonin.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook

13 kilon painonpudotuksesta unelmoiva tähti on pysynyt pois julkisuudesta synnytyksen jälkeen. Nyt Kimistä on kuitenkin saatu medioihin ensimmäinen otos, jossa nähdään vauvaa hoitavan äidin perinteinen ilmestys. Monille äideille lapsen ensimmäiset viikot ovat rankkaa aikaa.

32-vuotias Kim on kuvassa uupuneen näköisenä kallistanut päänsä sohvalle ja vaipunut unten maille Bernard-lemmikkikoiran viereen. Otoksen julkaisi verkossa tähden Khloe-sisko. Sisko kertoi viestissään rakastavansa pientä kullanmuruaan todella paljon.