Lauren Fosterin bikinit pettivät rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Eteläafrikkalainen Lauren Foster on maailman tunnetuimpia transsukupuolisia malleja. Neitokainen korjasi sukupuoltaan leikkauksella 18-vuotiaana ja on sittemmin lanseerannut itselleen näyttävän mallin uran.

Nainen on hyvä ystävä Miamin täydelliset naiset -sarjan tähden Marysol Pattonin kanssa. Kaunottaret viettivät aikaa rannalla Miamissa, jossa Laurenin muodot pääsivät yllättävällä tavalla huomion keskiöön. Mallin bikinit onnistuivat luiskahtamaan pois paikoiltaan, jolloin hänen nänninsä vilahti näkyville.

Lauren Foster pääsi poseeraamaan 1980-luvulla Meksikon Vogue-lehteen ensimmäisten transsukupuolisten mallien joukossa. Nainen on naimisissa, ja viettää aikaansa Miami Beachilla sekä Cape Townissa. Neitokainen työstää parhaillaan muistelmiaan.