Nicole Scherzinger ja Lewis Hamilton erosivat – viimeinkin lopullisesti?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vuodesta 2008 asti seurustellut julkkispari, F1-tähti Lewis Hamilton ja Pussycat Dolls -laulaja Nicole Scherzinger, on eronnut jälleen. Ensimmäisen kerran he erosivat vuonna 2010, ja toisen kerran vuotta myöhemmin. Pariskunta on kuitenkin aina palannut yhteen.

Kuten aiemminkin, on myös tämänkertaisen eron syynä pidetty pariskunnan aikatauluongelmia. On-off -suhteessa vuodesta 2008 asti kiikkuneet Scherzinger ja Hamilton ovat The Sunin mukaan lähteneet eri teille tällä kertaa lopullisesti.

Ero tapahtui jo kuukausi sitten, ja vaikka Nicole myöntää olevansa tapahtuneesta murtunut, on hän päättänyt jatkaa elämäänsä eteenpäin muun muassa keikkailemisen avulla. Vasta äskettäin puhuttiin Lewisin ja Nicolen mahdollisesta avioitumisesta, kun formulatähti paljasti, että viiden vuoden yhdessäolo on eräänlainen suhteen virstanpylväs, jota on syytä juhlia.