Poliisi vahvisti: Poliisin uhkailuvideosta aloitetaan esitutkinta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Stara kertoi eilen ensimmäisenä videosta, jossa poliisi uhkailee vakavasti nuorta miestä, jonka hän oli pysäyttänyt liikenteessä. Viranomainen kertoo miehelle muun muassa, että hänen työtoverinsa ovat valmiita pahoinpitelemään miehen yöllä, kun ”kukaan ei ole näkemässä”.

Videosta kertoneessa Staran artikkelissa todettiin, että tapauksesta on syytä käynnistää esitutkinta ainakin laittomasta uhkauksesta. Nyt Hämeenlinnan poliisi on vahvistanut, että tapaus tosiaan tutkitaan. Vielä ei ole kuitenkaan tietoa millaisiin kurinpitotoimiin kyseistä poliisia vastaan ryhdytään. Sitäkin kuitenkin selvitellään parhaillaan.

Katso video tästä.

Tapaus on aiheuttanut runsaasti keskustelua niin kahvipöydissä kuin sosiaalisissa medioissakin. Poliisin taholta tulevaa uhkailiua pidetään äärimmäisen vakavana. Tästä nimenomaisesta tapauksesta tekee erityisen raskauttavan se, että poliisi toteaa videolla, ettei nuorta miestä uskottaisi, mikäli hän ilmoittaisi uhkailusta. Poliisi ei kuitenkaan tiennyt, että kohdehenkilö kuvasi tilanteen videolle.

– Mitä luulet, kumpaa ne uskoo, jos sä meinaat tässä kohtaa nostaa syytteen? poliisi totesi miehelle.