Tulisa Contostavlos seksikkäämpi kuin koskaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittilaulajatar Tulisa Contostavlos joutui äskettäin huumekohun keskiöön, kun hän suostui toimittamaan peitetehtävissä toimineelle The Sun -lehden toimittajalle huumeita. Neitokainen joutui ystävineen tutkinnan kohteeksi, ja on yrittänyt sittemmin vetäytyä julkisuudesta.

Nyt 24-vuotias Tulisa on kuitenkin tehnyt paluun – kauniimpana kuin koskaan ennen. Neitokainen julkaisi Instagram-blogissa kuvia, joissa hänellä nähdään uusi vaaleampi ja pidempi hiustyyli. Kutrien pituus tulee vasta laitetuista pidennyksistä.

Tähti on laihtunut huomattavasti viime viikkojen aikana ja näyttää olevan missin mitoissa. Tiukassa minimekossa poseerannut Contostavlos näyttää kuvissa maailmanluokan kaunottarelta, ja häntä verrataan nuoreen Angelina Jolieen. Tähden kasvot näyttävät miltei siltä, kuin niitä olisi muokattu muullakin kuin pelkällä taidokkaalla meikillä.